Actueel

Robin Westerveld

Robin Westerveld is haar carrière ooit begonnen in de makelaardij. Haar passie voor de bemiddeling heeft ze voortgezet in de (arbeids)bemiddeling van juridisch personeel. Door haar achtergrond heeft Robin veel affiniteit met het notariaat en was de link naar het juridische snel gelegd. Barbara en Robin kennen elkaar vanuit een eerdere baan en hebben in 2016 de handen in één geslagen, waarbij Robin is toegetreden als compagnon binnen Bosch Legal Services. De samenwerking is per 1 januari 2018 nog verder vervlochten toen ook de naam werd gewijzigd in Westerveld & Van den Bosch.

Robin is in haar vrije tijd op de golfbaan te vinden of op de tribune bij Feyenoord. Daarnaast is ze initiatiefnemer van de maatschappelijke businessclub Rotterdammers 4 Rotterdammers waar ze haar liefde voor de stad tot uitdrukking kan brengen. Zo zet Robin zich actief in voor de organisatie van het Rotterdamse Fietsexamen voor basisschool kinderen en is ze betrokken bij inzamelingsacties voor de Daniel Den Hoed Stichting.

Afspraak maken met Robin Westerveld?

Wilt u een afspraak maken met Robin? Neem gerust contact met ons op via 010-2292784.

Bosch servicesRobin Westerveld
lees verder

Barbara van den Bosch

Barbara van den Bosch is haar carrière begonnen bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten in Den Haag, waar haar liefde en passie voor de advocatuur is ontstaan. Na vier jaar werd het tijd voor iets anders, via een headhunter kwam ze terecht in de bemiddeling van juridisch personeel. Geboren in een ondernemersgezin was het dan ook niet heel vreemd dat Barbara na enkele jaren voor zichzelf is begonnen en Bosch Legal Services heeft opgericht. Bosch Legal Services is per 1 januari 2018 omgedoopt tot Westerveld & Van den Bosch. Barbara is in haar vrije tijd initiatiefnemer van de maatschappelijke businessclub Rotterdammers 4 Rotterdammers. Naast Barbara haar passie voor de advocatuur ligt haar tweede liefde in het onderwijs, wat tot uitdrukking wordt gebracht middels haar nieuw op te zetten school Vivere, wat tevens de reden is voor haar actieve lidmaatschap binnen de VVD.

Afspraak maken met Barbara van den Bosch?

Wilt u een afspraak maken met Barbara? Neem gerust contact met ons op via 010-2292784.

Bosch servicesBarbara van den Bosch
lees verder